Wednesday, March 25, 2009

Spot på Henrik Vibskov

Den danske designer Henrik Vibskov er ikke bare en fantastisk designer, men nok det man vil betegne som et multitalent. Siden han i 2001 tog afgang fra den anerkendte designskole Central St. Martins i London, er det blevet til mange prisbelønnede kollektioner, der er spottet på kendte som bl.a. Jay-Z, Kanye West, Björk, The Arctic Monkeys, Sigur Ros og Franz Ferdinand, og p.t. er han den eneste officielle, skandinaviske designer til den parisiske modeuge til mænd. Derudover udfylder han også pladsen som trommeslager for den danske elektroniske musiker Trentemøller og har flere udstillinger bag sig på bl.a. MoMA i New York og Palais de Tokyo i Paris.

Hans stil er kontroversiel. Han udfordrer eksisterende former og farver og skaber nye - men ofte med reference til skræddertraditionen.

Nyeste skud på stammen er børnetøj, som bliver fremstillet i få men lækre styles. Disse styles er præget af klare, stærke farver, og de populære loose fit fløjlsbukser til kvinder er kommet med i en børneudgave.

Vi er meget glade for at kunne præsentere Henrik Vibskovs børnetøj hos Kids of Luxury. Det er nemlig kun en nøje udvalgt skare, der får lov. Således bliver hans kollektioner kun solgt fra hans egen butik i København, i New York, Tokyo, Amsterdam, Moscow, Seoul og på Hawaii – samt en håndfuld steder på internettet.


No comments:

Post a Comment